Diesel opnieuw beetje goedkoper

Photo News
De officiële maximumprijs voor diesel gaat morgen opnieuw omlaag, zo meldt de FOD Economie. Tegenover de piek van twee maanden geleden is diesel nu 7,3 procent goedkoper.

Een liter diesel mag zaterdag maximaal nog 1,515 euro kosten. Dat is een verlaging met 3,3 eurocent. De brandstof wordt goedkoper als gevolg van schommelingen van de prijzen van olie en/of de biocomponenten op de internationale markten.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • lars vandenberge

    Gek dat je nooit kunt reageren als de prijzen gestegen zijn door schommelingen op de markt

  • daan aerts

    weeral 3 cent , als de staat iets goedkoper maakt is het altijd met centen maar voor hun zijn het altijd miljoenen of miljarden

  • Yvs Bramslecht

    Toch wel raar. Vroeger werd elke prijsstijging verantwoord door het feit dat de 'internationale prijzen' gestegen waren, terwijl de basisprijs sedert de jaren 70 quasi onderverandert is. Enkel de belastingen zijn enorm gestegen. Dat de prijzen aan de pomp nu plotseling naar beneden gaan heeft dus totaal niks met internationale prijzen te maken. Enkel met het langdurige protest en dat de mensen het beu zijn. Maar dat wil geen enkele politicus gezegd hebben!