Dief steelt gsm, maar vlucht recht naar Antwerps politiekantoor

Een combi van de Antwerpse politie voor het politiekantoor aan de Oudaan.
Klaas De Scheirder Een combi van de Antwerpse politie voor het politiekantoor aan de Oudaan.
De Antwerpse politie heeft gisterenochtend een man opgepakt die kort daarvoor een voorbijganger had overvallen en zijn mobiele telefoon had gestolen. De verdachte vluchtte als bij toeval richting Oudaan, waar het politiekantoor gevestigd is. Net voor de deur van het kantoor kwam het tot een schermutseling, waarna de verdachte in de boeien werd geslagen.

"Dinsdagochtend werd een man van 46 jaar op de Oude Koornmarkt van zijn gsm bestolen. De verdachte vluchtte, maar werd al meteen op de hielen gezeten door het slachtoffer", zo laat de Antwerpse politie weten.

"Als bij toeval vluchtte de verdachte in de richting van Oudaan, waar het politiekantoor gevestigd is. Voor de deur van het kantoor kon de benadeelde zijn belager vastgrijpen. Maar de dief gaf de man een kopstoot en het kwam tot een schermutseling."

"Een commissaris die juist voorbij kwam, en zijn dienst nog moest beginnen, kwam tussenbeide en arresteerde de zakkenroller. Die laatste gedroeg zich weerspannig en werd weggeleid naar het cellencomplex aan de Noorderlaan. Bij een fouille vond de politie de gsm van het slachtoffer terug bij de verdachte."
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jose Van Hauwaert

  Patrk dockx. Moesten ze alle zakkenrollers in de gevangenis steken, dan is België failliet. Wat moet men volgens u doen met een Gsm dief? Hem opsluiten levenslang misschien? Iedereen die ooit iets mispeuterd heeft is bekend bij het gerecht, zelfs verkeersovertreders, uw commentaar dus van nul en generlei waarde man.

 • patrik dockx

  en de verdachte is gekend bij politie en gerecht......

 • Frans Peeters

  Gisteren op tv het programma de rechtbank gezien en daar moesten ze een zaak stilleggen dat er ter plaatste een labtop gestolen werd, toeval of niet, die dievegge was de dochter van iemand die terecht stond.

 • Kevin van Goethem

  Verdachte nu al terug aan het werk na snelle vrijlating. Antwerpen centrum, kijk uit. Foto van de crimineel?