Dief crasht al na 300 meter met gestolen truck

VHS
Een dief met kennelijk beperkte stuurvaardigheid is deze ochtend gecrasht met een trekker die hij even voordien had gestolen bij het transportbedrijf KTO in Izegem. 

Iets na vijven stal de man de sleutels van de trekker, stapte in en scheurde weg via de Lodewijk de Raetlaan. Amper driehonderd meter verder liep het al verkeerd. De dief raakte met de linkerwielen van de trekker de rotonde, verloor de controle over het stuur, scheerde rakelings langs een boom en reed toen pardoes door de omheining van de Stedelijke Werkplaatsen. Op de parking ramde hij enkele aanhangwagens waarop houten huisjes geladen stonden. 

De schade was aanzienlijk. De chauffeur, die amper gewond raakte, nam de benen maar kon even later in de omgeving worden opgepakt. Naar verluidt is de man geen onbekende voor het gerecht.
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roger Van Acker

  Belgie is dik naar de kloten.

 • Eddy van Dorst

  Het gerecht kende hem weer.Zieke Failed State

 • Sofie Deneyer

  De politie mag blij zijn dat het team (collega's ) van sues Izegem hem kunnen inrekenen hebbe of hij liep nog altijd vrij rond !!! Maar politie is weer de held opsluiten leveslang moete ze me die vent doen voor het zelfde had hij een fietser of een auto mee wa ging er dan zijn

 • Céline Kesteloot

  Tis zot , loopt verzeker weeral rond

 • patrik dockx

  criminele recidivisten laten ze in Belgie gewoon los op de burger, totaal absurd