Deze mensen zitten achter de sms-bombardementen naar Joke Schauvliege

Arno Kempynck van Hart boven Hard en Act For Climate Justice in De Afspraak. (Bekijk het volledige fragment onderaan dit artikel).
VRT Arno Kempynck van Hart boven Hard en Act For Climate Justice in De Afspraak. (Bekijk het volledige fragment onderaan dit artikel).
Duizenden sms’en kreeg Joke Schauvliege naar eigen zeggen de voorbije week, waardoor haar telefoon nagenoeg onbruikbaar werd. Wie zit achter Act for Climate Justice, dat verantwoordelijk is voor deze actie van ‘burgerlijke ongehoorzaamheid’?

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
68 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Verstappen Martine

  Ze hebben dat mens volledig gekraakd, toegegven ik ben ook geen van van haar maar dit is er echt over. Ze is en blijft een mens. Hopelijk komen zij en haar gezin nu een beetje tot rust.

 • Jacky Vanderplas

  Waarom worden die niet aangehouden en veroordeeld van aanzetten tot haat ? En voor mentaal misbruiken van kinderen en jongeren? Is iedere belg niet gelijk voor de wet? Of alleen rechts hoeft de wet te gehoorzamen ?

 • Peter Rouchet

  Bij gebrek aan Pano reportage naar extreem links! Maar goed, dat stilaan duidelijk word dat al deze betogingen georganiseerd worden door linkse groeperingen!

 • rolle DeMuyl

  heel die handel aanklagen voor stalking , pesten en aanzetten van onwettig gedrag bij minderjarigen .

 • luc belien

  ik vind het zwak van Mr. Kempynck dat hij zich in de afspraak meermaals verschuilde achter het klimaat , natuurlijk is dat in deze het belangrijkste , maar hij moet zijn eigen fouten daar niet steeds mee toedekken. dus beste Arno , neem je verantwoordelijkheid , geef toe dat je in de fout bent gegaan en aanvaardt je eventuele straf