Deur om mee te nemen? Die brengt Michelle Martin naar haar zoon

/
Het lijkt een alledaags tafereel van een moeder en een zoon die een gratis deur verhuizen. Maar wat voorbijgangers in Floreffe in de provincie Namen afgelopen week niet konden vermoeden, is dat de vrouw die op deze foto’s een deur inlaadt niemand minder dan de veroordeelde ex-vrouw van Marc Dutroux is.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Niet ver van haar eigen verblijfplaats zag Michelle Martin (59) de houten deur met het papiertje ‘Emportez-moi :-)’. Eerst stofte ze haar gratis vondst af om de deur daarna zelf in haar auto te proberen krijgen. Dat lukte niet, tot twee jongemannen uit hun auto stapten om een lachende Martin een handje toe te steken. De twintigers herkenden haar niet als de ex van Dutroux die vijftien jaar geleden 30 jaar cel kreeg voor haar aandeel in diens ontvoeringen en in 2012 al vervroegd vrijkwam.

Met de zware deur in de koffer en haar hond op de passagiersstoel reed Martin naar haar woning. Daar werd de deur overgeladen in een witte Twingo en dropte ze meteen een wasmand vol kleren erbovenop.

Eindbestemmeling voor de deur bleek zoonlief Frédéric Dutroux in Andenne. Met haar vier richtingaanwijzers de hele tijd aan reed de nieuwbakken juriste, die onderweg ook nog gsm’end gespot werd, via de snelweg tot in de straat van haar zoon. Samen zeulden ze de zware deur het kleine huisje van Frédéric binnen. Waar de gratis vondst van zijn moeder een plaatsje krijgt, is niet duidelijk. 

/
/
/
/8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • guido vermeyen

  Hopelijk niet gebruiken voor een 'verborgen' kamer...houdt ze maar goed in het oog, nu ze haar rechten kent....

 • Leon Van der Neffe

  Wie houdt er zich eigenlijk bezig met die vrouw overal te volgen?? Zielig hoor!

 • Sonny Breugelmans

  Er moet is dringend geklapt worden over het tafereel dat wij 'levenslang' noemen hier in België....

 • Stan Boudewijns

  Voor mijn part had ze nooit meer vrij mogen komen. Maar ze heeft nu haar straf uitgezeten en mag dan, als ze geen voorwaarden opgelegd heeft gekregen, gaan en staan waar ze wil. Dat is nu eenmaal de wet.

 • ringo van der pulst

  Ze is gestraft door onze justitie en ze heeft haar straf uitgezeten.Hoe zeer we er niet mee kunnen leven,ze is vrij.Gevaarlijk gedrag om zomaar iemand te achtervolgen.Wat is nu de meerwaarde hiervan?