Derde verdachte van schietpartij Brugse taxi's opgepakt in Antwerpen

Jan Van Maele
In de zaak van het schietincident in Brugge waarbij een taxichauffeur een kogel in de nek kreeg, is de derde verdachte in Antwerpen gearresteerd. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Zijn twee broers zitten al in de cel op verdenking van moordpoging.

De schietpartij kadert in een conflict tussen enkele Brugse taxichauffeurs. Vrijdagavond achtervolgden de broers de taxi van Mohammad M. en reden het slachtoffer klem. Eén van de verdachten loste een schot, waarbij het slachtoffer in de nek werd geraakt. Zijn toestand was snel stabiel.

Twee verdachten werden door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van moordpoging. Vrijdag zal de raadkamer in Brugge beslissen over hun verdere aanhouding. Ondertussen kon in Antwerpen ook de derde broer ingerekend worden. De verdachte zal verhoord worden door de politie. Daarna zal de onderzoeksrechter moeten beslissen over wat er verder met hem zal gebeuren. Het is niet duidelijk welke rol hij zou gespeeld hebben in de schietpartij. 
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Johan Billiet

    Rijbewijs afnemen..en het is opgelost... is toch de standaardprocedure van justitie ??... .

  • Paul Boutsen

    Tja, de afgelopen 6 jaar heeft de reputatie van Brugge een ferme deuk gekregen. Hoe zou dat komen?

  • John Geers

    In Deurne luchthaven opereert een taxi maatschappij Atlas taxi die weigert hondjes mee te nemen. De Atlas is o.a. een Marokkaanse bergketen. Ik neem ze niet meer en bel een echte Antwerpse taximaatschappij met chauffeurs die Vlaams spreken en de straten kennen.