Derde verdachte van schietincident in Brugge opnieuw op vrije voeten

Twee broers achtervolgden een taxichauffeur en schoten hem in de nek. De derde verdachte, ook een taxichauffeur, zou niets met de schietpartij te maken hebben.
Jan Van Maele Twee broers achtervolgden een taxichauffeur en schoten hem in de nek. De derde verdachte, ook een taxichauffeur, zou niets met de schietpartij te maken hebben.
In de zaak van het schietincident in Brugge is de derde verdachte na verhoor vrijgelaten. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Zijn twee broers zitten wel in de cel op verdenking van moordpoging.

De schietpartij kadert in een conflict tussen enkele Brugse taxichauffeurs. Vrijdagavond achtervolgden de broers de taxi van Mohammad M. en reden het slachtoffer klem. Eén van de verdachten loste een schot, waarbij het slachtoffer in de nek werd geraakt. Zijn toestand was snel stabiel.
Twee verdachten werden door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van moordpoging. Vrijdag beslist de raadkamer in Brugge over hun verdere aanhouding. 

Gisterenochtend kon in Antwerpen ook de derde broer ingerekend worden. De verdachte werd verhoord door de politie, maar hoefde niet voor de onderzoeksrechter te verschijnen. Dat betekent dat hij niet in verdenking is gesteld en na het verhoor mocht beschikken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.