Derde verdachte gigantische Red Bull-roof geklist in Spanje

Uit dit transportbedrijf in Rekkem (Menen) werd voor 950.000 euro aan Red Bull-blikjes gestolen.
Lieven Samyn Uit dit transportbedrijf in Rekkem (Menen) werd voor 950.000 euro aan Red Bull-blikjes gestolen.
Een derde verdachte van de spectaculaire Red Bull-diefstal afgelopen zomer in Rekkem (Menen) is aangehouden, zo meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk.

Bij de diefstal werd voor 950.000 euro aan blikjes Red Bull gestolen uit een hangar in Rekkem. De man was gevlucht naar Spanje, maar werd onlangs uitgeleverd.  Eerder waren al twee verdachten aangehouden in de zaak. Het gaat om een man uit Waregem en een man uit Moeskroen. 

Een derde verdachte was naar Spanje gevlucht, maar kon daar worden opgepakt. Hij werd onlangs aan ons land uitgeleverd en is vandaag voor de onderzoeksrechter verschenen, zo meldt het parket. Hij blijft aangehouden. 

300 palletten

In augustus waren driehonderd palletten Red Bull of elf opleggers van de energiedrank verdwenen uit een hangar in Rekkem. De dieven hadden naar schatting twaalf uur nodig om de hangar in de industriezone vlakbij de Franse grens leeg te halen. Kort na de spectaculaire diefstal werden twee opleggers met gestolen bikjes gevonden in Moeskroen, en ook in Antwerpen en het Franse Douai werd een deel van de buit teruggevonden. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.