Dedecker: "Menig politieke topcarrière in Belgenland is onder de dekens bevrucht"

Photo News
In een opmerkelijk opiniestuk op Knack.be schrijft Jean-Marie Dedecker over "de ongebreidelde en gewetenloze seksuele honger van DSK" en gaat hij verder in op de relatie tussen seks en politiek.

"Veelwijverij en macht gaan al eeuwenlang hand in hand", aldus Dedecker. "De oeroude genen die vrouwen in de armen van machtige mannen duwen, en die mannen doen jagen op veel vrouwen, blijven volgens Mark Nelissen, professor in de gedragsbiologie, onverminderd hun werk doen."

In een ander fragment luidt het: "Waar macht regeert vliegen de hormonen en de oestrogenen door het zwerk. Geld is het beste, en macht het absolute afrodisiacum volgens Henri Kissinger. Het maakt zelfs de lelijkste mensen mooi. Hij kan het weten. De Italiaanse ex-president Silvio Berlusconi heeft van zijn libido zelfs een soort Bruto Nationaal Product gemaakt."

Ook de Belgische politiek gaat voor de bijl: "Met de buitenechtelijke kinderen van de Saksen Coburgs kun je in Laken meer dan één kaarttafel vullen, en menig politieke topcarrière in Belgenland is onder de dekens bevrucht. Vrouwelijke parlementaire mandaten met het parfum van ministeriële lakens. Ik heb vele deernen een verticale carrière weten maken op een horizontale manier."

Ik heb vele deernen een verticale carrière weten maken op een horizontale manier

Jean-Marie Dedecker