De Wever en Rutten 'schitteren' op overspelsite

kos
Bart De Wever en Gwendolyn Rutten zijn de sterren in de nieuwe advertentie van de controversiële overspelsite VictoriaMilan. In de advertentie geeft de datingsite een nieuwe, suggestieve draai aan de politieke slogans van de N-VA en de Open Vld. De site wil op deze manier het sérieux van het politieke strijdtoneel in ons land een beetje counteren. Want voor echte verandering en goesting in de toekomst kan je immers terecht bij Victoria Milan.

De controversiële overspelsite, met als slogan 'Herleef de passie- begin een affaire' werd vorig jaar in België gelanceerd na een gedurfde
campagne met de koninklijke familie in de hoofdrol. Acht maanden na de introductie telt de website meer dan 50.000 leden.

Met de regionale en landelijke verkiezingen in aantocht neemt de media-aandacht voor de campagnes van N-VA en Open Vld toe. De 'Verandering voor vooruitgang' van De Wever lijkt aan te slaan. Of dit ten koste gaat van de 'goesting in de toekomst' van Open Vld valt niet te zeggen.

"Belgen houden van campagnes die op of zelfs net over het randje gaan. Om de serieuze politiek te relativeren zijn we aan de slag gegaan met de politieke slogans. Dankzij de knipoog naar overspel, plaatsen we de serieuze politieke strijd in een iets luchtiger daglicht", zegt Sigurd Vedal, CEO van Victoria Milan. "Met acties als deze en de eerdere actie rondom de troonopvolging door Koning Filip, vallen we op tussen de serieuze berichten in de politieke arena. Ook geven we zo op een uitdagende manier inhoud aan onze eigen slogan: 'Herleef de passie- begin een affaire."

De advertentie met De Wever en Rutten is te zien op een rijdend billboard dat de komende dagen door Vlaanderen toert. Het billboard werd geproduceerd door een Engels bedrijf aangezien de Belgische outdoor media niet wensen mee te werken aan de campagnes van Victoria Milan. De campagne eindigt op de verkiezingsdag, en het rijdend billboard zal halt houden waar de politieke partijen samenkomen om de verkiezingsresultaten af te wachten.

kos