De Stem van Vlaanderen, dat ben jij! Doe hier de stemtest

kos
Op 25 mei vindt de 'moeder aller verkiezingen' plaats. Dan worden we met z'n allen in het stemhokje verwacht voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. Nog geen flauw idee voor wie je zal stemmen? Dan kan 'De Stem van Vlaanderen', de stemtest van Het Laatste Nieuws en VTM NIEUWS, je misschien helpen.

Aan de hand van 30 duidelijke stellingen kan elke Vlaming vanaf nu in 'De Stem van Vlaanderen' ontdekken bij welke politieke partij en bij welke politicus hij of zij het dichtste aanleunt en zo met kennis van zaken naar de stembus stappen.

Je persoonlijke antwoorden op deze vragen kan je vinden door naar www.destemvanvlaanderen.be te surfen en mee te doen aan 'De Stem van Vlaanderen'.

Hoe werkt het? Bij elke stelling krijg je een balk met een bolletje te zien. Dat bolletje kan je naar links of rechts verschuiven om je mening te geven. Onderaan het scherm staan gezichten van toppolitici, regionale politici en BV's met wie u uw mening kunt vergelijken. De foto aanklikken volstaat om te achterhalen welk standpunt die persoon inneemt.

Nadat u uw mening hebt gegeven over 30 stellingen, komt u te weten welke politicus en BV het meest bij uw visie aansluiten. En zijn je Facebook-vrienden echt gelijkgezinden? 'De Stem van Vlaanderen' vertelt het onmiddellijk.

photo_news