Exclusief voor abonnees

De biecht van Vlaanderens jongste moordenaar (deel 6). Zijn tante reageert: “Ik ben nog altijd bang van hem”

Joel Hoylaerts / Photo News
En hoe is het Linda Stynen (63) vergaan? Kan ze haar neef Guy Claes, die de moord op haar vader op zijn geweten heeft, na al die jaren vergeven? “Misschien later, op voorwaarde dat hij kan bewijzen dat hij op het rechte pad blijft.” Ze geeft toe dat ze nog altijd bang is van hem, maar toont zich ook verrassend mild. “Ik hoop dat hij opnieuw gelukkig wordt. Zolang hij mijn gezin maar met rust laat.” Lees de volledige reeks hier.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ludwig Vanden Boer

  Ik denk als Eddy zich eens neergelegd had bij zijn eigen stommiteiten en zijn zoon normaal had opgevoed, dergelijke feiten niet gebeurd waren. Wat er indertijd op die kamer in de F-blok van het ML gebeurd is zullen we in het midden laten maar als de echte en volledige waarheid toen boven gekomen zou zijn, was er een heel ander gevolg aan het geheel gekomen. Ik betwijfel of de commissie dan zo vrijgevig zou zijn geweest.

 • Ben Detrez

  @Dirk ik zou de moordenaar van mijn vader ook niet willen tegenkomen. Zij bezoekt haar zus die blind is niet haar neef.

 • Thomas Samoht

  Dirk Van Den Bossche: een beetje respect makker. Iedereen verwerkt dergelijk trauma anders

 • carmen Van de casteele

  Amai, ik zou het niet kunnen om bij mijn zus op bezoek te gaan, als ik weet dat haar zoon vrij is en bij haar inwoont. Het blijft haar zus, maar ook haar vader die vermoordt is door een vriend van haar neef, en die niets gedaan heeft om dit tegen te houden. Tante is zeer vergevingsgezind, gelukkig dat zij niet vroeger is thuis gekomen, want wie weet wat er haar had overkomen?

 • Nicole Borremans

  Het verdriet van deze familie moet onnoemelijk zwaar zijn, ik heb er geen woorden voor.Er is maar 1 punt dat ik niet goed begrijp nl.waarom de familie die zo goed aan mekaar hing in Guy's jonge jaren niet heeft geprobeerd in te grijpen wanneer hij door zijn ouders(vooral zijn vader)werd verwaarloosd en ik bedoel dan vooral op mentaal vlak?Dat is zeker geen verwijt enkel 1 kleine vaststelling want ik weet uit ondervinding dat familiekwesties gecompliceerd kunnen zijn.Verder enkel diep respect!