Exclusief voor abonnees

De biecht van Vlaanderens jongste moordenaar (deel 5): “Ik verdien een tweede kans, ik heb langer gezeten dan een gemiddeld iemand voor zo’n zware misdaad”

Guy Claes
rvb Guy Claes
De gevangenisjaren zijn gesleten, de lange weg naar de zwaar bevochten vrijheid is afgelegd. “Maar mijn schuld is niét afbetaald”, zegt Guy Claes, gelouterd, geleerd en veranderd. “Ik wil aan mijn bompa en de rest van mijn familie bewijzen dat ik op het rechte pad kan blijven. Dat wordt mijn levenswerk.” Lees de volledige reeks hier.

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick vincke

  De schaamte echt voorbij moest het van mij afhangen kom je er nooit meer uit het slachtoffer heeft ook geen tweede kans en dat geld voor alle moordenaars

 • Dirk Bytebier

  Een moordenaar hoeft levenslang achter de tralies , het slachtoffer zelf heeft geen tweede kans gekregen .

 • guy vermeulen

  van mij kreeg je gevangenis tot aan je dood,en ik bleef zelf alles bewaken zodat je niet kon ontsnappen al moest ik voor de deur slapen.

 • Ben Detrez

  @Udo hij had zijn grootvader wel kunnen redden en zijn maat tegenhouden. Maar dat heeft hij niet gedaan.

 • Frederik Vanduffel

  Criminelen zijn nu helden en grote grondstof voor pers en media, zoals trouwens voor ettelijke hordes m/z uniform of toga en hun industrie van de criminaliteit, Niet moeilijk dat er geen einde aan komt. Een echt schande want over de slachtoffers geen woord, en zeker niet over de burger onder alle verdenking die men poogt te criminaliseren als moordpogingen mislukken om voor goed te doen verdwijnen in echte soviet stijl. Echt schokkend feiten die verzwegen moeten blijven frederikvanduffelgmail.