Dakwerker omgekomen na val van dak van woning in Beverst

Foto ter illustratie.
thinkstock Foto ter illustratie.
Bij een arbeidsongeval in Beverst bij Bilzen is zaterdagmorgen een dertiger om het leven gekomen. De man, een dakwerker, maakte een val van een dak.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar voor de 34-jarige man uit Bilzen kon geen hulp meer baten. Dat werd bevestigd door de lokale politie van de zone Bilzen-Riemst-Hoeselt.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jurgen Vermaut

  Werken op hoogte zal altijd gevaarlijk blijven. Het is eigen aan het beroep. Sterkte aan de families die hier getroffen zijn.

 • snelleeddy

  Bij ons dien je altijd gordel met valbeveiliging te dragen,als collectieve middelen niet kunnen,wat ik soms zie langs de straat op bouwwerven tart alle verbeelding.veiligheid heeft daar geen prioriteit op geldgewin.hoogtijd dat daar meer controle op gebeurd.de dodelijkste ongevallen val van hoogte staan nog steeds op nummer 1,maar de uitvoerder zelf dient ook in te staan voor zijn eigen veiligheid,durf nee te zeggen.sterkte aan de nabestaanden

 • Dré Vranckx

  Andy de schieter. dakwerkers kunnen zich niet beveiligen en dat heeft niets met belachelijk te maken . er is niets waar je aan kunt vastmaken op daken. anders moet je eens een dag mee de dak gaan staan

 • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

  Zal onze politiekers nooit overkomen. Sterkte aan de familie van deze man met echt een zwaar beroep.

 • Eric Audenaert

  Veel sterkte aan de familie van de man in deze moeilijke omstandigheden .