Dader nog spoorloos: man (37) in levensgevaar na schietpartij in Brussel

Photo News
Een 37-jarige man is zaterdagochtend levensgevaarlijk gewond geraakt bij een schietpartij op de Zuidlaan in Brussel. Dat meldt RTL en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Het incident vond tussen 04.00 en 05.00 uur plaats aan de nachtclub Medhall Club. 

Om een nog onduidelijke reden kregen verschillende personen het daar met elkaar aan de stok. Eén van de vechtersbazen haalde een vuurwapen boven en loste een schot dat één van zijn tegenstrevers in de buik raakte. Het 37-jarige slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis terwijl de schutter er vandoor ging.

Het Brusselse parket opende een gerechtelijk onderzoek voor poging doodslag en stapte ter plaatse af met een wetsarts, het gerechtelijk labo en de onderzoeksrechter. Van de schutter ontbreekt voorlopig elk spoor.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • yves dekeersschieter

    Gelukkig is er in België een verdeel strengere wapenwet dan in de USA, man man man

  • Elisa deJong

    Hopelijk camera s.. Beter gewoon rustig weggaan als er een conflict dreigt, zeker als het zó laat is, bedtijd voor mij...