Colruyt en Okay roepen kippenchipolata, kippenworst, kippengehakt en kippenburger terug

Beeld ter illustratie.
Shutterstock Beeld ter illustratie.
Colruyt en Okay halen kippenchipolata, kippenworst, kippengehakt en kippenburger uit de rekken. Reden is de mogelijke aanwezigheid van salmonella.

Het gaat stuk voor stuk om producten die verkocht werden van 8 april tot en met 10 april en met uiterste houdbaarheidsdatum 15/4/2019 en 16/4/2019. Ze werden verkocht in alle Colruyt-winkels en Okay-winkels in België.




9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johan Cremers

    Alles moet altijd maar sneller al die voedingsproducten worden aan een heel hoog tempo verwerkt,en controles worden soms overgeslagen omdat er gewoon geen tijd voor is,zoveel mogelijk productie is wat telt en veel winst maken daar draait alles om met alle gevolgen van dien!!!

  • Dominique Vanderbeken

    Indien je het vlees goed doorbakt is er geen gevaar.door de hitte sterven de bacteriën af.

  • Maria Arens

    IK vries STEEDS mijn vlees eerst in, ik haat het om vlees te eten.... Invriezen, geen bacterien, barbecue, nee, bedankt. Vlees eten is heel vies.

  • Lore Kluwer

    En als je ze al opgegeten hebt, wat dan? Dat staat er weer niet bij.

  • Eric Dens

    Bij Colruyt is het vlees steeds tiptop in orde ! Het kan steeds eens fout lopen.