Christina (15) al maand vermist na vertrek uit psychiatrisch ziekenhuis in Namen

Christina Jean verliet op 17 juni 2018 rond 17u20 het ziekenhuis Parc du Beau-Vallon in Namen.
Twitter Opsporingsberichten van de Belgische geïntegreerde politie Christina Jean verliet op 17 juni 2018 rond 17u20 het ziekenhuis Parc du Beau-Vallon in Namen.
Het parket en de politie zijn samen met Child Focus op zoek naar de vijftienjarige Christina Jean. Het meisje verliet bijna een maand geleden het psychiatrisch ziekenhuis Parc du Beau-Vallon in Namen en is sindsdien vermist. Ze heeft medische verzorging nodig.

Christina Jean verliet op 17 juni 2018 rond 17u20 het ziekenhuis Parc du Beau-Vallon in Namen. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar.

Christina is 1m72 lang en normaal gebouwd. Ze heeft bruinrood haar en sproeten. Op het ogenblik van haar verdwijning droeg ze een zwarte legging, een marineblauwe sweater met kap en roze baskets. Ze heeft medische verzorging nodig.

Getuigen

Wie Christina Jean heeft gezien of weet waar ze verblijft, wordt gevraagd contact op te nemen met de speurders op het gratis nummer 0800 30 300 of via Child Focus op het nummer 116 000.

Getuigen kunnen zich ook melden op opsporingen@police.belgium.eu.
3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Chris Vandorpe

    Na 1 maand? Tis wel duidelijk dat ze niet de " dochter van" is .dat ze nu nog eens beweren gelijk met quicky zijn pappa dat iedere verdwijning dezelfde prioriteit heeft .

  • Robert DE REU

    Altijd hetzelfde liedje, na een week, maand, maanden of zelfs jaren mag de burger ook meezoeken, ik hoop het beste voor het meisje, en inderdaad volledig eens met Marc Geerts.

  • Marc Geerts

    Na 1 maand deze verdwijning melden, dat heb je als er geen politieke vrienden in uw kenniskring zijn, anders had de helikoper al lang uitgerukt....