Check hier wie meeste voorkeurstemmen heeft in jouw gemeente en welke partij populairste is na verkiezingen

Via onze interactieve verkiezingskaart kan je kijken welke partijen winnen, welke verliezen en welke politiekers de meeste voorkeurstemmen krijgen. De zetelverdeling wordt nu ook duidelijk: via onze kaart hierboven kan je zelf aan de slag en zie je meteen of de partijen die jij in het volgende bestuur wil, samen een meerderheid halen.

rv

Bekijk ook: "Deze politici kregen de meeste voorkeurstemmen"
29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Paul Philippaerts

  Dat is toch met meerdere zaken, zoals toneel en muziekvoorstelling, daar beginnen ze ook al te juichen op het moment dat de artiesten opkomen, en dan hebben ze nog niets gedaan. En als ze naar huis moeten gaan blijven de mensen maar klappen en staan recht, om die artiesten te beletten naar huis te gaan.

 • Roy Cooks

  Ik ben een gelukkige kiezer: de vier Boortmeerbeekse kandidaten die van mij een kopstem hebben gekregen, behaalden ook de meeste vookeurstemmen.

 • Rolande Colin

  Wie de meeste voorkeurstemmen heeft,zou burgermeester moeten worden,welke partij ook. De mensen hebben toch voor die persoon gekozen.

 • Jan Boden

  Vorige keer kon men de N-VA nog op veel plaatsten buitenspel zetten, nu lukt dat niet meer.

 • Karine Roeland

  Spijtig dat ook al wint het Vlaams Belang, de andere partijen zullen draaien en keren om hen toch maar uit te sluiten. Het volk moet gaan stemmen, maar men luistert toch nooit naar de stem van het volk.