Chauffeur Peugeot 106 spoorloos na ongeval in Lede

Frank Eeckhout
De chauffeur van een rode Peugeot 106 uit Wichelen die vanavond in de Steenstraat in Lede uit de bocht ging en een gevel schampte, zette het vervolgens op een lopen. 

De man reed omstreeks 18 uur richting Hofstade toen hij net voorbij café ’t Paardengedoe de flauwe bocht miste. De wagen schampte als bij wonder enkel de hoek van de schuur van de voormalige garage om een tiental meter verderop tot stilstand te komen. Wellicht doordat de wagen daar dienst weigerde. De schade aan het gebouw was minimaal. 

Toen politie en brandweer ter plaatse kwamen, bleek de chauffeur echter spoorloos verdwenen. Het is niet duidelijk of de aanrijder nog op de terugweg was van de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie op het dorpsplein.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • armi gaston

  Wat wil je,.......pakkans bijna NUL. Alcoholcontrole een grote flop! Hallo Instituut voor verkeersveiligheid, Hallo bevoegde overheid !!!

 • Jos Temmerman

  Lap,weer eentje ,waarschijnlijk weer gezopen, geen verzekering of iets anders, anders moet je niet gaan lopen. Belgie het land van de lafaards.

 • Luc Deville

  Weeral vluchtmisdrijf. Is dit de nationale sport van België geworden? Terwijl er dit jaar (1 week oud) het zoveelste vluchtmisdrijf (hier gelukkig zonder dat er derden gewond geraken) praat de politiek over enkele Soedanese vluchtelingen. Blijkbaar is de veiligheid van de Vlaming op verkeers gebied onbelangrijk voor deze regering.

 • robin verfaille

  Je moet daar maar wandelen,je bent al zeker je benen kwijt. En het blijft maar doorgaan,alleen in België kan Dit?