Exclusief voor abonnees

Calvo in brief aan De Wever: “Ooit was het uw ambitie om extreemrechts klein te krijgen. Vandaag maakt u ze weer groot”

Kristof Calvo.
Photo News Kristof Calvo.
Kristof Calvo is kandidaat-Kamerlid (voltijds) voor Groen.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis76 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • francois de keyser

  Met al zijn uitspraken en negativisme creëert Calvo een afkeer van groen en maakt hij uiterst rechts groot. Niet zo slim van Calvo. De uitdrukking : groen lachen past bij hem. Wordt eens vrolijk man, wees positief, dat moet toch ook mogelijk zijn met groen.

 • Hendrik Patyn

  Calvo, de PS werkt extreemrechts in de hand, in Vlaanderen hebben ze dat al begrepen, in Wallonië niet, het is daarom dat de spa onder de kiesdrempel terecht komt.

 • LUC HUON

  Een donkerrode die simpelweg vraagt om15% van de bevolking electoraal uit te schakelen. Voor de volgende verkiezing vraagt hij het niet meer maar maakt er een "eerlijke" wet van

 • Jef Scheers

  Awel, Calvo. Je hebt nu eens voor 100% gelijk. 5 jaar geleden stond in de aanloop naar de verkiezingen van 2014 in het programma van de NVA dat de pensioenleeftijd niet zou worden verhoogd. Eén dag na de verkiezingen en we mogen 2 jaar langer werken. De NVA manifesteerde zich toen als de partij voor de werknemers. En inderdaad, ik moet nu 100 Euro minder personenbelasting betalen. Wat NVA er niet bij zegt is dat ze die verlaging 20 keer recupereren via andere kanalen.

 • Erik Maes

  aan véél reacties te lezen, velen zouden graag terug één Vlaams-Nationale partij willen, heeft Karel Dillen dan destijds die kapitale fout gemaakt, waar Calvo nu van spreekt, toen hij het Vlaams Blok afscheurde van de Volksunie?