Bye bye, kibbelkabinet

4 jaar lang spelen constructiefouten Michel I parten

BELGA
Eerst was het een kamikazecoalitie. Daarna werd het een kibbelkabinet. En net toen premier Charles Michel (MR) dacht dat hij de hele rit tòch zonder kleerscheuren zou uitzitten, kwam Marrakesh. Portret van 4 jaar Zweedse coalitie. 

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Emmers

  Clarice: zoals de lafhartige CD&V in een coalitie stappen met als enig doel de grootste coalitiepartner ten val te brengen, zoals Beke zelf toegeeft, getuigt dat dan wel van veel vakmanschap ? Want ik zie niet in hoe van binnenuit een regering saboteren kan leiden tot goed bestuur van het land. Integendeel....

 • Hendrik Goris

  Ben ik nog zo zeker niet van. Of kan het potverteren nu weer herbeginnen zonder pottenkijkers?

 • Cindy Hal

  Let op, dit is het laatste kabinet. Na de verkiezingen is geen nieuwe regering meer mogelijk want die wil niet met die, en de andere is van gedacht veranderd en nog een andere partij wil niet regeren, nog een andere partij durft niet, ... Dus de ministers van nu blijven eeuwig aan. Heerlijk toch? Voor hun portemonnee. Win for live.

 • John Rogers

  Kamikaze kabinet was het jammer genoeg niet, het had echter wel correcter geweest deze ganse regering zichzelf had ontslagen.

 • Clarice de la Verité

  Als je een niet bindend contract de oorzaak laat zijn voor het vallen van de regering getuigt dat niet van veel vakmanschap.