Exclusief voor abonnees

Buurtbewoners opgelucht dat ‘vuilste huis van Gent’ wordt opgekuist: “Nette man, maar ik heb hem nooit vuilniszak zien buitenzetten”

Vanop de straat is de erbarmelijke staat op de eerste verdieping goed te zien.
Simon Mouton Photo News Vanop de straat is de erbarmelijke staat op de eerste verdieping goed te zien.
“Je kon het écht niet van hem aflezen; een man van rond de vijftig met een propere broek, nette schoenen en een verzorgd kapsel. Hij was wel wat mensenschuw, maar had ook vast werk in de nachtploeg van Volvo.” In de Heideveldstraat in Sint-Amandsberg wonen ze sinds deze week in ‘de straat met het vuilste huis van Gent’ al begrijpt niemand daar hoe het zover is kunnen komen.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fidji Peeters

  Zoals ik eerder al zei, ken ik iemand die nog erger is. Momenteel staat er een afrastering rond zijn huis die de voorbijgangers moet besparen van alle rommel. Doodleuk vertelde hij mij dat zijn nabestaanden zijn kot maar moeten opkuisen als hij er niet meer is. Ik denk dat het colloqueren van deze man de enige oplossing is.

 • rik van dijck

  Ik begrijp niet dat als je aan de straat kant ( vermoed toch dat die foto aan de straatkant is genomen ) zich daar niemand van een bevoegde instantie eens verhaal gaat halen . Je kent die persoon zijn situatie ook niet , hoe het komt dat het zo uit de hand is kunnen lopen . De gemeente laat hier evengoed steken vallen vind ik dan ...

 • Tina Colpaert

  Hoe kan je zo wonen ben ook ooit huis binnen geweest waar ze de stinkende vuilzakken in de living bewaarden is dat zo lastig om die buiten te zetten?

 • Verstappen Martine

  Hoe is het zo ver kunnen komen. Dat kan toch niet zoiets.

 • Sophie Bellens

  Mijn buren zetten ook bijna nooit vuilnisbakken buiten,ze sluikstorten gewoon dan zijn ze er ook vanaf en kost het hen geen cent!En die doen dat zo al jaren zonder gepakt te worden en ik heb het al met men eigen ogen gezien als ze ermee bezig zijn maar ja ik mag geen boete geven he.