Burger King landt in hartje Brussel: "Er volgen nog nieuwe vestigingen"

iStock
Hamburgerketen Burger King opent binnen enkele weken een eerste restaurant in het centrum van Brussel. Het wordt reeds het zestiende restaurant voor Burger King in ons land.

In totaal zullen er honderd mensen werken, van wie er al twintig zijn aangeworven. Burger King is nog op zoek naar tachtig medewerkers voor het restaurant. "Normale aantallen voor een Burger King", klinkt het. Het gaat niet allemaal om voltijdse banen, maar ook om onder meer studentenjobs. Burger King werkt voor de aanwerving samen met Actiris, de Brusselse dienst voor arbeidsbemiddeling.

De opening van het nieuwe restaurant is gepland voor eind september. Eerder liet het bedrijf weten tegen 2022 nog 45 nieuwe Burger King-restaurants te willen openen in ons land.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gino Denil

  Ze mikken niet op ons maar op de immigranten. Die vinden dat haute cuisine. Hoe zou je zelf zijn als je zou komen van waar zij komen.

 • Jan Boden

  Dat klinkt meer als een dreigement.

 • Angelo Cabooter

  Heb 1 keer een burger geproefd En had het veel beter verwacht van smaakkwaliteit. De burger was te flets van smaak, vergeleken met die van Quick of McDonalds. Geef mij maar een Giant, King Fish of Chicken Filet.

 • David Lievens

  1 keer gegeten in de VS omdat iedereen er zo lovend over was... Nooit meer. Ik snap niet waarom er zovelen dit graag eten.

 • RONNY DE PETTER

  iedereen eet toch wat hij wilt of niet.