Brusselse politie waarschuwt voor verkeershinder door anti-Trump-betoging

AFP
De Brusselse politie waarschuwt vandaag voor verkeershinder in en rond het parcours van de betoging tegen Amerikaans president Donald Trump, die volgende week naar onze hoofdstad afzakt voor de top van de NAVO.

Aan de actie 'Trump Not Welcome' nemen volgens de organisatoren zowat 10.000 mensen deel. De betoging start volgens de politie van de zone Brussel Hoofdstad-Elsene rond 14 uur aan het Noordstation. Via de Willebroekkaai, het Saincteletteplein, de kleine Brusselse ring naast het kanaal, de Dansaertstraat, de wijk van de kaaien en de Koning Albert II-laan, eindigt ze daar ook weer rond 19 uur.
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jacky Vanderplas

  Gelukkig maar dat er nog normale mensen bestaan , en die geven om hun land en zijn bevolking.Houden zo Mr Trump !

 • Bernaerts Diane

  Jean Paul: waarschijnlijk omdat niemand zich geroepen voelt om een pro-Trump-tegenbetoging te organiseren?

 • Phil Haeghen

  De wereld heeft een Trump nodig......

 • Norbert Corten

  Moest Trump de NATO opzeggen,dan zal er binnen een paar jaar niet veel meer betoogd worden, of ge het nu graag hoort of niet Europa hangt qua verdediging geheel van de VSA af droom lustig voort.

 • Robert DE REU

  Ik begrijp er niets van wat hebben wij rechtstreeks te maken met Trump, en onze regering die ons alle dagen maar besteeld, en de meest bizarre wetten oplegt is die zoveel beter misschien daar eens massaal voor protesteren in plaats dan voor Trump.