Brusselse politie onderschept trouwstoet die verkeer hindert

Archiefbeeld.
photo_news Archiefbeeld.
De Brusselse lokale politie heeft vanmiddag een trouwstoet geïntercepteerd die het verkeer hinderde. Daarbij werden een twaalftal voertuigen tegengehouden en werd proces-verbaal opgesteld tegen de bestuurders. Dat meldt de Brusselse lokale politie.

De politie werd rond 13.30 uur verwittigd dat een trouwstoet in de Onze-Lieve-Vrouw-van-Vaakstraat en de Kruitmolenstraat het verkeer hinderde. Verschillende deelnemers aan de stoet voerden gevaarlijke manoeuvres uit en blokkeerden de doorgang. De stoet werd korte tijd later onderschept op de Negende Linielaan. 

Daar controleerde de politie de bestuurders en stelde processen-verbaal op.




54 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Simons

  Ja mannekes, wen er maar aan, dit is de toekomst !

 • lieve vanderstraeten

  En hebt ge ze allemaal hun rijbewijs ingetrokken

 • Staf Vandoorne van pierre de garde

  Goed gedaan dat ze in hun land van herkomst gaan toeteren maar daar hebben en hadden ze niet zoveel noten op hun muziek maar eens hier grote praat en manieren want ze worden flink bepamperd tijd voor verandering

 • Jan Van Rompaey

  Noteer hun namen en nummerplaten, en stuur ze door naar de fiscus om ze indiciaire zwaar te controleren. Idem voor alle fraudeurs.

 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  Bij mijn weten gebeurt dit voor de eerste keer sinds ik in Brussel woon, en dat is ondertussen al meer dan 40 jaar.