Brusselse brandweer bevrijdt meisje (9) uit wasmachine

Een illustratiebeeld.
ShutterStock Een illustratiebeeld.
De Brusselse brandweer is zondagavond moeten uitrukken om een 9-jarig meisje te bevrijden uit de wasmachine van haar ouders. Dat meldt brandweerwoordvoerder Walter Derieuw. 

Het meisje was erin geslaagd haar beide onderbenen tot en met de knieën in de trommel van de wasmachine te krijgen maar raakte er niet meer uit, ook niet met de hulp van haar ouders.

Wasmiddel

De brandweerlui smeerden haar onderbenen in met wasmiddel en slaagden er zo in het meisje toch te bevrijden zonder de wasmachine te moeten demonteren.


Een arts onderzocht het kind ter plaatse en stelde vast dat ze niet naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Waarom het meisje in de wasmachine kroop, is niet bekend.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Danielle Scherrens

  Waarom? Kinderen doen dat gewoon. Kennen en denken niet na over de mogelijke gevolgen

 • Yves Van Rossem

  Waarom het meisje in de wasmachine kroop, is niet bekend ??? Waarschijnlijk vond ze haar favoriete truitje niet terug .. Wat een domme opmerking is dat nu. Kinderen zijn nu éénmaal kinderen en die doen nu éénmaal dergelijke zaken ...

 • Ronny Martin

  En voor de rest van de vakantie maar gewoon veilig voor de tv zitten :p

 • hendik krister

  'tWordt tijd dat de school terug begint, kinderen vervelen zich

 • Carl Parker

  De ouders kunnen niet helpen maar de brandweer wel, blijkbaar met een simpel middel, het is de generatie die bij alles hulp nodig heeft.