Brussels Airport verwelkomt elf nieuwe zomerbestemmingen en twee nieuwe maatschappijen

Photo news
Elf nieuwe bestemmingen zullen vanaf 25 maart bediend worden op Brussels Airport tijdens het komende zomerseizoen. Met Cathay Pacific en Georgian Airways verwelkomt de luchthaven ook twee nieuwe luchtvaartmaatschappijen. Passagiers kunnen zo kiezen uit maar liefst 211 rechtstreekse bestemmingen en 66 luchtvaartmaatschappijen.

Bij de nieuwe bestemmingen biedt vooral Azië nieuwe mogelijkheden. Het Chinese Hainan Airlines start op 20 maart met tweewekelijkse vluchten naar Shenzhen en behoudt de driewekelijkse verbindingen naar Shanghai. Vanaf 25 maart vliegt Cathay Pacific voor het eerst van Brussel naar Hong Kong. Met de nieuwe Airbus 350 zijn vier vluchten per week ingekleurd.

Andere nieuwe bestemmingen zijn onder meer Kalamata, Kavala en Lesbos in Griekenland, Zadar in Kroatië en Luxor in Egypte. Georgian Airways vliegt twee keer per week naar de Georgische hoofdstad Tbilisi.

Tijdens de zomer zijn er in totaal dertien nieuwe rechtstreekse bestemmingen. Vanaf eind juni vliegt TUI fly immers wekelijks naar Aruba en Curaçao op de Caraïben.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

  Hier geen vervuiling ....

 • joan lute

  @frans Vermeulen.... Allemaal een muur rond zijn huis bouwen en totale afzondering van de wereld zou dat het ideaal zijn?

 • Piet Beukenoot

  We kunnen er nu zeker van zijn dat de bagageafhandelaars al een staking aan't plannen zijn en dat gestrande reizigers aan de balie van SN Brussels weer eens belogen en uitgelachen gaan worden.

 • Anneke Soenen

  Super !

 • Frans Vermeylen

  schandalig! nog meer smeerlapperij! nog meer vervuiling! Klimaatbarbaren!