Brussels Airlines breidt winteraanbod fors uit: 10 nieuwe zonbestemmingen

epa
In het winteraanbod van Brussels Airlines, dat eind deze maand gelanceerd wordt, zitten dit jaar 10 nieuwe zonbestemmingen. Er zullen ook meer plaatsen beschikbaar zijn naar heel wat bestaande bestemmingen. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij zelf.

Dat Brussels Airlines haar aanbod zo sterk kan uitbreiden, heeft te maken met de overname van de activiteiten van Thomas Cook Airlines Belgium. De tien nieuwe bestemmingen zijn allemaal zonnige vakantieoorden. Zo vliegt Brussels Airlines voor het eerst op Kaapverdië, Tunesië en Egypte.

Tussen eind oktober en eind maart zal Brussels Airlines 80 bestemmingen met Brussels Airport verbinden: 51 korte en middellange verbindingen en 21 langeafstandsroutes. Er worden naar de Europese luchthavens 13.359 vluchten gepland en naar intercontinentale bestemmingen 1.166. De maatschappij spreekt van de grootste uitbreiding van het winterprogramma in haar geschiedenis.

De Kroatische hoofdstad Zagreb is de enige bestemming die verdwijnt in vergelijking met vorig jaar.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Will Tutenel

    Voor de reisbureaus die de besparing wel zagen zitten kan het zuur opbreken. Niet zelden kan men voordelig rechtstreeks boeken bij hotels (zoals in Cabo Verde) en dan gewoon een zitje kopen bij Brussels Airlines. Vooral alleen reizende of singles kunnen dan voordelig "gaatjes vullen"