Brugse politie betrapt winkeldieven op heterdaad. Ze hadden het gemunt op dure parfums

.
Hans Verbeke .
Twee Franse mannen zijn vandaag op heterdaad betrapt toen ze dure parfums stalen uit winkels in hartje Brugge. Agenten in burger konden het duo arresteren. Dat meldt lokale politie Brugge in een persbericht.

De twee Fransen maakten gebruik van een systeem om de diefstalbeveiliging op dure parfums te omzeilen. Ze hadden echter niet gerekend op de aanwezigheid van politie in burger in het Brugse stadscentrum. Zij konden de mannen op heterdaad betrappen.

Door middel van camerabeelden konden de twee mannen snel gelinkt worden aan andere winkeldiefstallen in West-Vlaanderen. Ook daar werden dure cosmeticaproducten ontvreemd. Het voertuig van de dieven werd in het kader van het onderzoek in beslag genomen. Hun arrestatie werd door het parket bevestigd. Het onderzoek loopt verder. 
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roger Dufour

  En die kerels zijn nu al weer vrij, geen plaats.!

 • jan dessers

  maar goed dat hoofdinspecteur van in alles in de gaten houdt.

 • Patrick vincke

  Goed zo mannen respect gelukkig waren jullie niet aan het choppen anders waren het andere reacties geweest en nu maar hopen dat die gangsters zwaar gestraft worden

 • Dirk Vantorre

  Goed werk van de politie en nu hopen dat het gerecht zijn werk doet.

 • Els Vervoort

  Een jaar of twintig straf en verbod om nog ooit het grondgebied te betreden. Koppel die voorwaarde aan hun vervroegde vrijlating en dan zijn we er hopelijk een tijdje van af. Ze kunnen bij Merkel dan wat kattenkwaad gaan uitsteken. Die ziet ze graag komen.