Brugse leerkracht schakelt leerlingen in om vriendin ten huwelijk te vragen voor bomvolle sportzaal

kos
Tina Roels (35) uit Brugge zal zich het huwelijksaanzoek van haar toekomstige echtgenoot Ben Vandenbussche (34) nog lang herinneren. De leerkracht lichamelijk opvoeding vroeg zijn vriendin voor een volle sportzaal ten huwelijk en liet daarbij gymnasten de magische woorden 'Wil je met me trouwen' vormen. "Natuurlijk zei ik meteen ja", glimlacht Tina.

Tina en Ben zijn naast collega's in het KTA Brugge vooral al acht jaar lang een sterk koppel. Doorheen de jaren bezegelden ze hun liefde met drie kinderen. Het enige wat nog ontbrak, was een trouwring. "We hadden het er natuurlijk wel al eens over gehad. Allebei wilden we de stap wel zetten, alleen wisten we niet goed wanneer", vertelt Tina.

Ze beleefde dan ook de verrassing van haar leven toen Ben haar voor een volle sportzaal tijdens een optreden van 'zijn' gymnasten ten huwelijk vroeg.

"Na de show riep Ben door de microfoon dat hij nog een persoonlijk vraagje had. Toen ik de gymnasten de letters zag vormen, wist ik wel: oké, dit is voor mij. Maar eerlijk? Ik had het echt niet verwacht", straalt Tina.

Een concrete datum voor de trouw is er nog niet. "Dat zal ergens in 2018 zijn. Het huwelijksaanzoek zullen we ons beide nog lang herinneren", glimlacht het koppel.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.