Bromfietser (22) omgekomen na aanrijding in Sint-Gillis-Waas

Kristof Pieters
In de Holstraat in Sint-Gillis-Waas is vannacht een bromfietser om het leven gekomen na een aanrijding. Het zou gaan om een 22-jarige man. Het slachtoffer reed met zijn scooter op een vrijliggend fietspad richting Kemzeke. Ter hoogte van de kruising met de Holstraat werd hij aangereden door een personenwagen. 

De klap was bijzonder hevig. De bestuurder en passagier van de scooter kwamen ten val. Die laatste was gewond, maar de bestuurder van de bromfiets was er veel erger aan toe. De hulpdiensten probeerden het slachtoffer nog te reanimeren maar hij overleed ter plaatse. De auto belandde na de botsing zo'n 50 meter verder op zijn dak in de gracht naast de weg. De automobilist raakte licht gewond. Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Kristof Pieters2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • André Lernout

    Eens zal men willen toegeven dat het voorbeeld van Nederland zal moeten gevolgd worden. Hier zijn weinig of géén échte fietspaden. Als er dan toch zijn, rijdt men op de baan. Ook bromfietsen verdienen een veilige plaats in het verkeer.

  • Philomena Vanderweyen

    Triestig nieuws voor enkele families,wens hen heel veel sterkte.