Bredene plant strandcafetaria in de buurt van naaktstrand

PHOTO_NEWS
Tegen 2014 moet er een volwaardige strandcafetaria komen in de nabijheid van het naaktstrand. Dat heeft eerste schepen Erwin Feys (sp.a) vanmorgen verklaard. Dit jaar komen er twee paviljoenen op het strand.

Tot op heden konden strandgangers drank en ijsjes kopen in kleine containers aan het uiteinde van een strandtoegang. "Dit jaar gaan we op strandpost 2 en 6, aan het naaktstrand een soort bungalow plaatsen met een terras dat badgasten moet uitnodigen om iets te drinken of een ijsje te eten", aldus Feys.

"Voor volgend jaar plannen we een vaste houten constructie op palen. Tegelijkertijd zoeken we ook iemand die de concessie beheert, want voor 2013 hebben we maar een jaarcontract met de concessiehouder. Dat er nood is aan een goede voorziening, bewijst het grote succes van de Twins Club, op strandpost 1."

Feys benadrukt dat er geen cafetaria komt op het naaktstrand. "We willen vooral een goede service geven aan alle kusttoeristen. Bezoekers van het naaktstrand zullen nu wel minder ver moeten lopen voor een volwaardig strandterras, uiteraard met kleren aan."

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.