Brandende vrachtwagen zorgt voor chaos op E313

Op de E313 richting Antwerpen is deze ochtend een vrachtwagen volledig uitgebrand. Om de wagen te takelen is de snelweg volledig afgesloten en staat er een file vanaf Geel-West. In Geel reed een andere vrachtwagen in op de staart van de file. De chauffeur is overleden.

De brandende vrachtwagen werd vanochtend omstreeks 5.15 uur opgemerkt tussen Grobbendonk en Massenhoven. De chauffeur reed met de wagen op de pechstrook en kon de oplegger met de brandende lading nog loskoppelen. De man raakte niet gewond. De brandweer had enige moeite om het vuur onder controle te krijgen. De vrachtwagen was geladen met grote rollen papier. Voor de takelwerken werd de E313 een uur lang volledig afgesloten. Al snel ontstond er een file in de richting van Antwerpen tot Geel-West. In Geel is een vrachtwagen daarop in de staart van de file ingereden. De chauffeur overleefde de aanrijding niet.

De snelweg is volledig afgesloten. Er staat een file vanaf Herentals-West. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt automobilisten richting Antwerpen aan om de snelweg te verlaten in Geel-West. Via de N19 en de E34 kan je dan naar Antwerpen. Verkeer van Hasselt naar Antwerpen of van Hasselt naar Gent, rijdt beter om via Brussel.


Ter hoogte van Geel reed een vrachtwagen in de staart van de file in. De chauffeur overleefde de aanrijding niet.
Vanderveken Ter hoogte van Geel reed een vrachtwagen in de staart van de file in. De chauffeur overleefde de aanrijding niet.
Vanderveken