Brandende auto met lijk aangetroffen in Antwerpen: parket opent moordonderzoek

Marc De Roeck
Er is een gerechtelijk onderzoek gestart na de vondst van een mannenlichaam afgelopen nacht op het parkeerterrein aan de Sloepenweg in Antwerpen. Rond middernacht had een vrachtwagenchauffeur de hulpdiensten gebeld, nadat hij vlammen zag in een geparkeerde auto met Franse nummerplaten op dezelfde parking. 

Brandweer en politie waren snel ter plaatse. In de wagen vonden ze het lichaam van een man. Uit de eerste vaststellingen blijkt dat het slachtoffer reeds overleden was. Zijn identiteit is nog onbekend. Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor moord.

De wetsdokter en het labo hebben ter plaatse de vaststellingen gedaan. De onderzoeksrechter en het parket zijn afgelopen nacht afgestapt. Het moordonderzoek wordt verdergezet door de federale gerechtelijke politie onder leiding van de onderzoeksrechter.

Marc De Roeck
Marc De Roeck38 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • André Van Laethem

  Het cbicago van Belgie. Luik en Charlefoi zijn ingehaald door Antwerpen

 • eddy pensaert

  Wild Wild West

 • Baldr VanHoek

  Drugs, moord, overval... pesterijen in 1 woord BDW

 • Jacky Kuypers

  En dat in een veilig en welvarend Antwerpen Bartje geef eens uitleg.

 • danny janssens

  Iets te kort door de bocht om hier enkel BDW op af te rekenen. Misdaad pak je niet enkel aan op het terrein. Er is ook de nazorg. Daar heb je justitie voor. Laat dit departement er nu net een andere denkwijze op na houden. Zolang misdadigers het gevoel krijgen dat men straffeloos kan verder doen en justitie niet ontradend werkt, zal dit geen Antwerps probleem blijven.