Bouwvakkers vinden lijk op bouwwerf in Hasselt

.
Toon Royackers .
Na het einde van de Kerstvakantie hebben bouwvakkers op een werf langs de Maastrichterstraat in Hasselt vanmorgen om 7 uur een akelige ontdekking gedaan. Op het gelijkvloers zagen ze een lijk liggen. 

De gerechtelijke politie en een wetsarts van het Universitair Ziekenhuis Leuven zijn ter plaatse. De arbeiders moesten de werf verlaten. 
Het parket van Limburg paste het draaiboek van een ongewoon overlijden toe. Een forensisch team van het Universitair Ziekenhuis in Leuven zakte naar Hasselt af voor een eerste uitwendige lijkschouwing. De technische en wetenschappelijke politie van de federale politie verrichtte een sporenonderzoek. De politie zette ook een drone in om een beeld te krijgen van de omgeving.

De precieze omstandigheden van het overlijden zijn nog niet gekend. Het slachtoffer werd gevonden op het gelijkvloers. Het is niet duidelijk hoe lang het stoffelijk overschot er al lag. De werf was de voorbije vakantieperiode met hekken afgesloten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.