Bouba (23) gaat voor sp.a aan de slag

Als 'Festivolhouder' bezocht Bouba Kalala voor Studio Brussel verschillende festivals. Nu is het tijd "voor een nieuwe uitdaging", reageert hij op zijn carrièreswitch.
© Jokko Als 'Festivolhouder' bezocht Bouba Kalala voor Studio Brussel verschillende festivals. Nu is het tijd "voor een nieuwe uitdaging", reageert hij op zijn carrièreswitch.
Bouba Kalala, bekend van 'De Mol' op Vier en van Studio Brussel, gaat voor sp.a aan de slag. Dat heeft de partij bekendgemaakt. De 23-jarige Brusselaar gaat het sociale mediateam versterken.

Bouba Kalala bezocht voor Studio Brussel de festivals als 'Festivolhouder' en presenteerde het programma 'Bellen met Bouba'. "Ik ben Studio Brussel heel erg dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en alle ervaring die ik er heb kunnen opdoen", reageert hij. “Maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging.”

“Nieuwe wind”

“Ik ben een geboren wereldverbeteraar. Al van kinds af droom ik ervan met een groep aan de slag te gaan om elke dag iets kleins te veranderen en zo grootse dingen te verwezenlijken. De nieuwe wind bij sp.a trok me dan ook onmiddellijk aan. Ik geloof echt dat ze het verschil zullen maken."

Kalala gaat bij de partij aan de slag met de online content. "Bouba past perfect binnen de hervormingsoperatie van onze organisatie", zegt sp.a-partijvoorzitter Conner Rousseau.

Ervaring en talent

"We willen bij de partij de look and feel van een start-up creëren aan de hand van een mix tussen ervaring en jonge creatieve talenten. Bouba is niet alleen jong en creatief, maar heeft ook al heel wat ervaring, die hij zal inzetten om de vernieuwing vorm te geven en te vertalen op onze socials, om zo jongeren meer te betrekken bij en inspraak te geven in onze beweging en de politiek in het algemeen.”
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Freddy Madou

  En ik die dacht dat hij bij groen ging gaan.

 • Erlich vlaeminck

  23j hij moet nog leren wat het echte leven inhoudt, alweer een winnaar en nieuwe zakkenvuller. eerst social media consulent daarna zitje in het parlement zonder enige kennis van zaken, gewoon omdat het een bekende kop is die stemmen moet ronselen.

 • Sven Vanhemelrijck

  Ffff..zijn bvs echt waar we op wachten in de politiek? Creatief sociaal.. voor jongeren.. Dat horen we al 25 jaar!

 • Annie Broeckx

  Wanneer worden er nu eens specialisten aangeworven en geen tv figuren om het land op zijn poten te zetten?

 • Jozef Hendrickx

  Typisch voor de Spa van Mateke ,het verkopen van gebakken lucht .