Boswachter vindt gedumpte dode hond in plastic bak

TV Limburg

Een boswachter in Hechtel-Eksel heeft tijdens zijn dagelijkse ronde een vreselijke ontdekking gedaan. Eddy Ulenaers vond gisteren een dode hond, gedumpt in een plastic bak. Dat meldt TV Limburg. De boswachter komt wel vaker zwerfafval tegen in de bossen van Bosland, maar dit is toch van een andere orde. "Ik kan heel wat verdragen, maar hier word ik helemaal niet blij van", klinkt het. 

Opgelet: onderstaande beelden kunnen als schokkend ervaren worden
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • guido vermeyen

  sommigen verdienen geen hond...voor ze zich een dier aanschaffen een bekwaamheidscertificaat voor leggen aan de dieren bescherming....en demonstratie en behuizing dier controleren.

 • José Thijs

  Daarstraks om 7:15, komen vier vragende ogen al likkend op hun gat zitten voor mij. Ik bekijk ze, en vraag: wat is het probleem. Ze likken allebei hun bek af en dan weet ik hoe laat het is. Eten, liefdevol maak ik dan twee bakken eten klaar voor onze Jack Russell en onze kruising Labrador met American Stefford. Nu liggen ze rustig na te genieten in de stoel om 7:30

 • raf peeters

  Sluikstorten zal nooit verdwijnen,er bestaan containerparken en ik ben ervan over-tuigt dat iedereen ze zou gebruiken,maar als je moet rondkomen met een strikt minimum telt iedere euro en zullen mensen geen geld uitgeven waar ze ergens no-dig hebben,wat is makkelijker dan rotzooi achter te laten en er niet voor te betalen. Ook hier,ga je naar een dierenarts om je dier binnen te leveren kost je dat 150€ dus dit zal de reden zijn van dumpen,niet goed te praten natuurlijk.

 • Lia Schuijt

  Een fokteef volgens mij. Hopelijk herkent iemand dit beestje. RIP lieverd. Gelukkig snel gevonden. Misschien herkent een dierenarts haar

 • chantal bruyneel

  Het grootste en gevaarlijkste beest op aarde :de MENS