Bondscoach Roberto Martinez ereburger van Waterloo

BELGAONTHESPOT
Bondscoach Roberto Martinez is ereburger van Waterloo geworden. Hij kreeg de titel uit handen van burgemeester Florence Reuter. Martinez werd vandaag gevierd tijdens een ceremonie voor het Wellington-museum, in aanwezigheid van zijn vrouw en dochter. Ook Georges Grün, de gewezen Rode Duivel die in Waterloo woont, was aanwezig.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Roberto Martinez was zichtbaar verheugd. Hij vestigde zich twee jaar geleden in Waterloo, toen hij was aangesteld als bondscoach. "Toen we aankwamen in België, werd Waterloo ons aangeraden en we hebben nog geen spijt gehad van onze keuze", zegt hij. "Het is een stad waar het goed leven is en heel mijn familie is hier graag. Ik hou ervan om hier tijd door te brengen, de inwoners zijn gastvrij en het is heel multicultureel, dus de taal is niet echt een barrière."

Ook de burgemeester was tevreden met de viering. "We zijn erg gelukkig te weten dat Martinez de levenskwaliteit in Waterloo waardeert", zei ze. "Het is een eer hem onder onze inwoners te rekenen."
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • HUBERT VANHOVE

    Martinez is een goede bondscoach maar zijn er in Schaarbeek echt geen andere mensen die door hun verdiensten meer in aanmerking komen voor deze titel