Bondscoach Roberto Martinez ereburger van Waterloo

BELGAONTHESPOT
Bondscoach Roberto Martinez is ereburger van Waterloo geworden. Hij kreeg de titel uit handen van burgemeester Florence Reuter. Martinez werd vandaag gevierd tijdens een ceremonie voor het Wellington-museum, in aanwezigheid van zijn vrouw en dochter. Ook Georges Grün, de gewezen Rode Duivel die in Waterloo woont, was aanwezig.

Roberto Martinez was zichtbaar verheugd. Hij vestigde zich twee jaar geleden in Waterloo, toen hij was aangesteld als bondscoach. "Toen we aankwamen in België, werd Waterloo ons aangeraden en we hebben nog geen spijt gehad van onze keuze", zegt hij. "Het is een stad waar het goed leven is en heel mijn familie is hier graag. Ik hou ervan om hier tijd door te brengen, de inwoners zijn gastvrij en het is heel multicultureel, dus de taal is niet echt een barrière."

Ook de burgemeester was tevreden met de viering. "We zijn erg gelukkig te weten dat Martinez de levenskwaliteit in Waterloo waardeert", zei ze. "Het is een eer hem onder onze inwoners te rekenen."
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • HUBERT VANHOVE

    Martinez is een goede bondscoach maar zijn er in Schaarbeek echt geen andere mensen die door hun verdiensten meer in aanmerking komen voor deze titel