BMW in brand gestoken in Reet

Marc De Roeck
In de Eikenstraat in Reet (Rumst) is rond 00.30 uur een BMW 3-reeks in brand gestoken. De auto stond geparkeerd op de oprit van de woning en brandde volledig uit. De politie gaat uit van een brandstichting. Het labo van de federale gerechtelijke politie komt ter plaatse voor een sporenonderzoek.

Volgens buren brandde de auto bij aanvang vooral op het dak en de koffer. Mogelijk is er benzine of een andere brandversneller over de auto gegoten.

Woordvoerder Joris Van Camp van politiezone Rupel: "Een aanleiding voor een brandstichting is er niet onmiddellijk. De eigenaar van de auto is niet gekend bij de politie. Er is een opsporingsonderzoek gestart."

Marc De Roeck
BMW in brand.
Marc De Roeck BMW in brand.
Marc De Roeck



10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kaylee Possemiers

  Onze auto ook in Boom en neen ik werk niet aan de haven en ben momenteel hoogzwanger. Dus stop met jullie vooroordelen! Heel erg voor die mensen, zoiets wilde echt niet meemaken. En dan zwijgen we nog over de trauma's!

 • Jef Denijs

  Gewoon brandstichting ? Laat me niet lachen ! We weten in België ondertussen beter dan dat.

 • etienne vijverman

  het word er regio Antwerpen dagelijks kost ...........ja de drug baronnen lachen er niet mee .......

 • louis pippers

  zal wel weer om drug afrekening gaan

 • dominique castelein

  om op de politieradar te staan moet je iets gedaan hebben,als je "niets" gedaan hebt sta je er niet op,maar je handlangers weten wel hoe de vork aan de steel zit,en welke nationaliteit afgezien van de -b-vod