Bizar ongeval: bestelwagen rijdt in op vrachtwagen met kermisattractie

Jan Van Maele
Jan Van Maele Jan Van Maele
Even voor 20.00u vanavond deed zich op de Natiënlaan in Damme een bijzonder ongeval voor. Een bestuurder van een lichte vrachtwagen reed achteraan in op een Nederlandse vrachtwagen die geladen was met een kermisattractie. 

De attractie, een vrijevaltoren van 90 meter hoog, was op drie vrachtwagens geladen en was op weg naar Zeebrugge om in te schepen. De top van de attractie boorde zich door de voorruit van de kleine bestelwagen en miste op een haar de bestuurder. Die werd lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht. 

.
Jan Van Maele .

Hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren, wordt onderzocht. Er was door het ongeval één rijstrook richting Knokke afgesloten. De brandweer zorgde voor signalisatie. 

De bestuurder boorde zich in een oplegger met een kermisattractie.
Jan Van Maele De bestuurder boorde zich in een oplegger met een kermisattractie.
Jan Van Maele
Jan Van Maele Jan Van Maele2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc Bruynesteyn

    Waar praat u over het Is niet de attractie wat geraakt Is en de keuring in buitenland Is beter geregeld dan in België waar ze volgens mij niet eens weten wat en waar ze mee bezig zijn mbt. Keuring enz.

  • peter cornelis

    tis te hopen dat ze die attractie goed nakijken vooraleer er volgende keer iemand inkruipt,als je van 90 meter naar beneden valt en er mankeerd iets....