Bijna 160 verzorgingen tijdens laatste carnavalsnacht in Aalst

Jan De Meuleneir/Photo News
Tijdens de laatste carnavalsnacht in Aalst zijn er 158 verzorgingen uitgevoerd in de hulpposten en op de spoeddiensten. Dat melden het Aalsterse stadsbestuur en de lokale politie.

De spoeddiensten van de Aalsterse ziekenhuizen hebben 16 personen verzorgd, waarvan 2 minderjarigen. De hulpposten van Het Rode Kruis voerden 142 verzorgingen uit. Er waren 14 minderjarigen bij, van wie er 5 te veel hadden gedronken. De dienst 100 van de brandweer voerde drie interventies uit en de politie liet zes personen tijdelijk bestuurlijk aanhouden.

De laatste feestvierders kregen vanochtend om 8 uur koffiekoeken op de binnenkoer van het Aalsterse stadhuis.

Jan De Meuleneir/Photo News
Jan De Meuleneir/Photo News
Jan De Meuleneir/Photo News
Jan De Meuleneir/Photo News
Jan De Meuleneir/Photo News
Jan De Meuleneir/Photo News11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roelandt Marino

  Ik denk dat die moord niks met carnaval te maken had... In den Dender sukkelen kan op een andere dag ook. De ruimte tussen de lijntjes wordt dagelijks steeds kleiner. Ga al meer dan 30 jaar naar carnaval zonder vechten enz... gewoon ons amuseren.

 • Benny Deridder

  De rest van de week uitkateren.

 • Reginald De Bruyn

  Jammer dat je zo verzuurt bent Phillippe. Voor de mensen die carnaval vieren is het een moment om even al de miserie in de wereld te vergeten en zich te amuseren. De meeste baldadigheden zoals de vechtpartijen zijn te danken aan de groepen jongeren die de directe trein van Brussel nemen om herrie te komen stoken.

 • Gust Mannet

  Philippe, u hebt het juiste samenvatting 100% eens met u.

 • Raoul Rouma

  Philippe 100% zelfde conclusie.