Bestuurster wordt onwel en knalt tegen gevel aan

Didier Verbaere
Op de Wetterensteenweg in Serskamp belandde een bestuurster zaterdag omstreeks 17.15 uur met haar Opel Vivaro bestelwagen in de zijgevel van een woning nadat ze onwel werd. De dame reed in de richting van Serskamp en raakte ter hoogte van het atelier van vioolbouwer Robert De Bruycker de controle over haar stuur kwijt.

Ze reed dwars door de haag van de tuin, reed een geparkeerde Opel Meriva aan en knalde in een groot schuifraam aan de zijkant van de woning op het huisnummer 77. De hulpdiensten van Wetteren en Wichelen en een Medisch Urgentie Team kwamen ter plaatse. 

“De bestuurster kreeg vermoedelijk een epilepsieaanval en raakte zo de controle over het voertuig kwijt. Ze liep bij het ongeval zelf geen verwondingen op”, weet korpsoverste Eric Trogh van de Wichelse brandweer. De schade aan de woning is wel aanzienlijk. “De woning moet gestut worden en zal een tijdje onbewoonbaar zijn. De bewoners kunnen terecht bij familie”, besluit Eric Trogh.  
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Robert DE REU

    Gelukkig geen gewonden en sterkte aan de getroffen van de woning en evenveel voor de vrouw, een ding is jammer de vrouw zal bijna zeker voor de beroemde rechter D hondt moeten komen uitleggen en de gevolgen kan ik al raden.