Bestuurder vluchtmisdrijf Borgerhout geïdentificeerd, maar spoorloos

Illustratiebeeld.
Belga Illustratiebeeld.
De Antwerpse politie heeft de chauffeur geïdentificeerd die maandagavond een fietser aanreed, hem naar de kant sleepte en vluchtmisdrijf pleegde. De dader is geen onbekende voor de politie. Hij staat geseind en wordt actief opgespoord.

De fietser, de 38-jarige Stefan Huybrechts uit Deurne, liep een klaplong, een gebroken sleutelbeen en enkele gebroken ribben op. Hij is een maand werkonbekwaam.

De dader reed in een zwarte Mercedes van een huurfirma in Schilde. Politiezone Voorkempen ging bij de firma langs en kwam zo aan de identiteit van de Antwerpse man die de wagen had gehuurd. De auto is maandagavond effectief op het kruispunt van de Luitenant Lippenslaan en de Singel in Borgerhout geweest, kon de verhuurfirma op basis van het track&trace-systeem vaststellen.

Politiewoordvoerder Willem Migom: "De chauffeur is een man uit Antwerpen die niet op zijn thuisadres was aan te treffen. Hij staat geseind en wordt door onze ploegen opgespoord. Ook de naam van zijn vermoedelijke passagier is gekend, ook hij wordt opgespoord."
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Francois Regemeutter

  Het zal weer een van die brave sukkelaars geweest zijn zeker.Ik vraag me toch ook af waarom er geen naam en foto word vrij gegeven,en begin nu niet over de wet van de privacy he.

 • george patrick martou

  maar enfin zeg, waarom geen naam en geen foto ? zou rapper opgelost zijn !!! naam van slachtoffer mag dus wel ? bizarre tijden tegenwoordig !

 • george patrick martou

  maar enfin zeg, waarom geen naam en geen foto ? zou rapper opgelost zijn !!! naam van slachtoffer mag dus wel ? bizarre tijden tegenwoordig !

 • David De Geyter

  Weeral hetzelfde liedje: de dader is geen onbekende voor de politie!

 • Danny Holdensrath

  Waarom de naam van het slachtoffer hier vermelden ?