Bestuurder ramt 9 geparkeerde wagens in Wetteren en gaat er dan vandoor

Didier Verbaere
De Brusselsesteeenweg in Wetteren is vannachtl tussen Kwatrecht en de N42 in de richting van Aalst volledig afgesloten geweest na een verkeersongeval waarbij tien voertuigen in de brokken deelden.

De bestuurder van een bestelwagen reed omstreeks 2.15 uur deze nacht in op negen geparkeerde voertuigen. Hij of zij is momenteel spoorloos. Omdat de wagen geladen was met een chemisch ontsmettingsproduct dat in de landbouwsector wordt gebruikt, werd er een veiligheidsperimeter ingesteld.

Omstreeks 5 uur waren alle wrakken getakeld en kon de brandweer het wegdek reinigen. De steenweg ging omstreeks 5.30 uur weer open voor het verkeer. De chauffeur is nog steeds voortvluchtig.

Didier Verbaere
Didier Verbaere16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • whizzkid

  9 op de 10 chauffeurs van bestelwagens zijn aan het bellen terwijl ze rijden. Dat is misschien niet de oorzaak van dit ongeval, maar in veel gevallen wel en ik hoop dat de overheid hier eens deftig aandacht aan besteed.

 • Hamid Shah

  Wow gwn das ook nie gemakkelijk om zo een ravage in het krach te brengen.

 • Vdv Gregory

  Destroction derby dacht de bestuurder

 • siau ashok

  ok dit ziet er niet goed uit maar stop met beschuldigingen maken(dronken, smartphone, ouderdom...wie weet is ie in slaap gevallen ofzo en vluchten is en blijft een natuurlijke reactie hoor. vraag dat maar aan een deskundige. ik hoop dat de verzekeringen hier doen wat ze moeten zodat mensen oplossingen krijgen en de bestuurder eens die gevonde is zal zn straf wel krijgen het is niet aan ons omdat te doen.

 • zolabut

  jan verstrepen jong sterven is de enige manier om niet oud te worden dus zaag niet over mensen van 80 jaar meestal zijn het jongeren die zo een ravage aanrichten