Bestuurder met glaasje op gewond na crash tegen vangrail in Oostduinkerke

Bart Boterman
Op de Toekomstlaan in Oostduinkerke crashte gisteren rond 20 uur een bestuurder met een harde smak tegen de vangrail aan de overkant van de straat. De man botste eerst op een verkeersremmer in het midden van de rijweg.

De 59-jarige bestuurder uit Courcelles raakte lichtgewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken door het parket. Hij had namelijk teveel gedronken en leverde een positieve ademtest af.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Don Tessers

  Hij dacht met een Mazda MX5 cabrio lekker stoer te kunnen doen. Overmoedig geëindigd in de vangrail. Ik heb hem ook, het is al mijn 3e, de auto is voor mij om te genieten van omgeving en buitenlucht met een gangetje van 80 km/u of minder. Niks geen racen of gekke dingen doen, zonde van mijn auto.

 • Erwin Vandriessche

  Blijf gewoon nuchter als je met een voertuig nog de baan op gaat. Je hoeft geen alcohol om je te verfrissen. Er zijn genoeg andere koele dranken zonder alcohol! En om 20:00 h is het in deze jaarperiode niet donker!

 • Patrick Goebel

  Ja dat is zo Daniël, overal opstakels en wegen met putten in maar voor flitspalen is er geld!

 • wim rooyakkers

  15 dagen is wel erg kort.

 • Daniel Bamps

  Op onbekende wegen is het niet moeilijk om daar plots en onverwacht tegen hun zogezegde verkeersremmers te botsen en daarvoor moet je zelfs niet gedronken hebben . Moest je weten voor hoeveel ongevallen die dingen verantwoordelijk zijn . Ik drink NOOIT alcohol en ben er ook al tegenaan gereden. Vooral wanneer het donker is merkt men die niet tijdig. Dat noemen ze dan nuttig voor de verkeersveiligheid!!!