Bestuurder geflitst met 208 kilometer per uur in Meise waar 70 mag

(archieffoto)
Dieter Nijs (archieffoto)

Op de Merchtemsesteenweg in Meise, waar niet sneller mag gereden worden dan 70 kilometer per uur, is een wagen geflitst die maar liefst 208 kilometer per uur reed. Dat meldt de lokale politie K-L-M (Kapelle-op-den-Bos/Londerzeel/Meise). Andere bestuurders haalden dan weer snelheden van 105, 106, 108, 110 en 114 kilometer per uur.

De verschillende snelheidsduivels werden geflitst bij een snelheidscontrole die dinsdag plaatsvond. De politie controleerde in totaal meer dan 1.300 voertuigen, waarvan er 217, of zo'n 17 procent, zich niet aan de voorgeschreven limiet hielden. 
76 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudy De Kesel

  Rijbewijs voor altijd intrekken en auto naar schroothoop. En ook nog iedere week voor de rest van zijn leven een paar uur werken in de zorgsector waar mensen behandelt worden die slachtoffer zijn van verkeersongevallen zodat hij of zij eens ziet wat ongevallen, en meestal door overdreven snelheid, kunnen veroorzaken.

 • rik lagrou

  hoop dat hun meettoestel wel geijkt was het wel heel snel en ja van 90naar 70km maakt voor velen onlogisch

 • Robert DE REU

  Ja 208 is wel een beetje te veel van het goede, in ieder geval naar ik lees hebben de orde diensten daar goede zaken gedaan , voornamelijk voor de staatskas.

 • gustaaf van bever

  "Wat is 208....als je auto 300 kan en in 3 seconden stil staat" ..??????? Tegen een muur of boom , ja .

 • Erik Snarevlis

  Geert, wij zijn als het erop aankomt allemaal pottentiele moordenaars, iedereen maakt wel eens een fout, bewust, of onbewust, maar uiteindelijk sterven de meeste zonder ooit anderen bij te betrekken, dus ineens maar alle mensen op deze aardbol de zwaarste boette geven ? Neen, sluit ons allemaal op in cellen met wanden van piepschuim, dan kan nooit iemand iets overkomen of mist doen... belachelijk.