Bestuurder (25) sterft na aanrijding op pechstrook E19

Marc De Roeck
De E19 ter hoogte van Antwerpen-Noord was vanavond het decor van een bijzonder tragisch ongeval. Een man van 25 jaar met autopech parkeerde zijn wagen op de pechstrook richting Gent. Toen hij uit zijn wagen stapte, werd hij echter aangereden door een vrachtwagen met Nederlandse nummerplaat.  Hij overleefde de klap niet.

Het labo van de federale gerechtelijke politie is ter plaatse om het incident te onderzoeken. De rechterrijstrook richting Gent is versperd in Merksem. Het is aanschuiven vanaf Brasschaat tot na het ongeval in Merksem.

Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck
Marc De Roeck24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jaimy Donsen

  Altijd als er iets gebeurd word de chauffeur als schuldige gezien. Wel heel makkelijk om t maar elke keer op de chauffeur af te schuiven en aangezien NIEMAND weet wat er precies gebeurd is kan ook helemaal NIEMAND hier een ordeel over geven of iemand de schuld geven

 • Kurt Van Dyck

  Uit goede bron was dit geen ongeval veel sterkte aan de chauffeur en nabestaanden

 • Arno Petersen

  Nee jullie in Belgie rijden allemaal lekker veilig. Als hij te dicht langs de rijstrook staat en dan uitstapt kan je als chauffeur niet zomaar uitwijken. A Petersen

 • Myriam Libert

  Vaarwel bolleke we zullen je missen

 • Lydia Appelmans

  Stefan die trucker reed gewoon op zijn baan ! Het slachtoffer heeft zijn deur opengezwierd en is uitgestapt langs de gevaarlijkste kant !