Bestelwagen rijdt in op file aan Kennedytunnel: bestuurder overleden

In de Kennedytunnel waren onderhoudswerkzaamheden aan de gang, waardoor er slechts één rijstrook beschikbaar was. Dat zorgde omstreeks 23.30 uur voor een file. De bestuurder van de bestelwagen merkte dat allicht te laat op
Marc De Roeck In de Kennedytunnel waren onderhoudswerkzaamheden aan de gang, waardoor er slechts één rijstrook beschikbaar was. Dat zorgde omstreeks 23.30 uur voor een file. De bestuurder van de bestelwagen merkte dat allicht te laat op
Op de Antwerpse ring ter hoogte van de werken aan de Kennedytunnel is vannacht de bestuurder van een bestelwagen omgekomen nadat hij inreed op een vrachtwagen. Het slachtoffer zou een 30-jarige man uit Kortrijk zijn.

Het ongeval gebeurde kort na middernacht. Omwille van de wegenwerken ter hoogte van de Kennedytunnel zijn er twee wegenwerken afgesloten in de richting van Gent. 

De bestuurder van de bestelwagen had de bijbehorende file te laat opgemerkt en reed in op een vrachtwagen in de staart van de file. De chauffeur overleed ter plaatse. 
De hinder was aanzienlijk, drie van de vier rijstroken moesten tijdelijk afgesloten worden.

Marc De Roeck4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Vojtek Matushewsky

  alles zit vol flitsers, op den duur ben je daar selectief blind op.

 • Gaston Armi

  De volle aandacht op de rijbaan houden zou ook al helpen.

 • pieter De Potter

  Ik blijf het zeggen en schrijven. De staart van snelwegfiles zou steeds moeten aangeduid worden door een meevolgende signalisatiewagen. Dàt pas spaart mensenlevens, die dure flitsdinges halen niets uit.

 • Jarno Polfliet

  Sterkte aan de nabestaanden.