Bestelwagen rijdt in op file aan Kennedytunnel: bestuurder overleden

In de Kennedytunnel waren onderhoudswerkzaamheden aan de gang, waardoor er slechts één rijstrook beschikbaar was. Dat zorgde omstreeks 23.30 uur voor een file. De bestuurder van de bestelwagen merkte dat allicht te laat op
Marc De Roeck In de Kennedytunnel waren onderhoudswerkzaamheden aan de gang, waardoor er slechts één rijstrook beschikbaar was. Dat zorgde omstreeks 23.30 uur voor een file. De bestuurder van de bestelwagen merkte dat allicht te laat op
Op de Antwerpse ring ter hoogte van de werken aan de Kennedytunnel is vannacht de bestuurder van een bestelwagen omgekomen nadat hij inreed op een vrachtwagen. Het slachtoffer zou een 30-jarige man uit Kortrijk zijn.

Het ongeval gebeurde kort na middernacht. Omwille van de wegenwerken ter hoogte van de Kennedytunnel zijn er twee wegenwerken afgesloten in de richting van Gent. 

De bestuurder van de bestelwagen had de bijbehorende file te laat opgemerkt en reed in op een vrachtwagen in de staart van de file. De chauffeur overleed ter plaatse. 
De hinder was aanzienlijk, drie van de vier rijstroken moesten tijdelijk afgesloten worden.

Marc De Roeck3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Vojtek Matushewsky

    alles zit vol flitsers, op den duur ben je daar selectief blind op.

  • Gaston Armi

    De volle aandacht op de rijbaan houden zou ook al helpen.

  • Jarno Polfliet

    Sterkte aan de nabestaanden.