Beschonken bestuurder duwt andere wagen de gracht in

De Roeck
Een 44-jarige bestuurder uit Hove die dronken achter het stuur zat, heeft zaterdagavond kort na middernacht een ongeval veroorzaakt op de Koningin Astridlaan in Kontich. De man reed richting Mechelen toen hij inreed op een auto voor hem. 

Deze auto, een Citroën C3, werd van de baan geduwd en belandde op zijn dak in de gracht. De 55-jarige chauffeur uit Kontich kwam er gelukkig met lichte verwondingen vanaf. De chauffeur in de aanrijdende Mercedes legde een positieve ademtest af. Het rijbewijs van de man werd onmiddellijk voor vijftien dagen ingetrokken. 
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gerd Peeters

  Rijbewijs voor 15 dagen ingetrokken? Hij zou nooit meer een rijbewijs mogen krijgen. Als je rijdt, drink je niet, punt.

 • Johan Billiet

  Moordpoging met wagen: rijbewijs intrekken..en daarmee is de "zaak" geklasseerd. Immers zonder rijbewijs kan de dader dit niet meer doen..."logisch" toch...of niet ??

 • wim rooyakkers

  Neem aan de die Bert(bezopen en rijd toch) voor de schade opdraaien.

 • Eduard wynants

  Rijbewijs ingetrokken wat een lachertje.ineens auto naar de schroothoop dat voelen ze pas