Ben Weyts breekt gouden trouwring door met knokkels op tafel te slaan

Photo News
Minister Ben Weyts (N-VA) heeft zijn gouden trouwring gebroken. Niet tijdens een woede-aanval, maar wel in al zijn enthousiasme. Toen hij gisteravond enkele Catalanen toesprak die vandaag in Brussel gaan betogen, sloeg hij net iets te hard met zijn knokkels op tafel. 

Het ongelukje gebeurde gisteravond in het Vlaams-Brabantse Terlanen (Overijse). Daar kwamen in zaal Den Turf 400 Catalanen samen. Tijdens een etentje kregen ze er onder meer praktische richtlijnen in verband met de betoging die vandaag in Brussel plaatsvindt. Ook de burgemeesters van Tervuren, Dilbeek, Steenokkerzeel en Overijse waren aanwezig. Tegen het einde van de avond kwam ook minister Ben Weyts even langs. Toen hij enkele muzikanten nogal enthousiast toesprak, liep het fout. "Mevrouw Weyts intussen al op de hoogte van het ongelukje", zegt de woordvoerder van Ben Weyts. "De minister zal de ring laten maken."

Minister Ben Weyts met vrouw, enkele jaren geleden tijdens Pukkelpop.
Photo News Minister Ben Weyts met vrouw, enkele jaren geleden tijdens Pukkelpop.



23 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Chris Devlaeminck

  marc bolders, als we het gelag betalen dan kijk ik naar de eeuwigdurende transfers.

 • marc bolders

  Weyts bewijst constant dat hij een politiek lichtgewicht is en een dwaas. Hij zou beter zijn ring stukslaan om werkenden gepensioneerden en zieken te beschermen i.p.v Catalanen ,het is niet omdat uiterst rechtse nationalisten waaronder NVA er reeds jaren geheime banden mee hebben dat het de modale Belg en Vlaming treft. Wij betalen het gelag dus dans naar onze pijpen niet de Spaanse nationalisten. NVA buiten!

 • pietertje Kamp

  Tijd om te scheiden, ringske van plastiek

 • dominique vanmullem

  op de werkvloer zijn ringen verboden meneer weyts of wist je dat niet

 • Jan Van Rompaey

  Tweedehands gekocht?